Dhiammara (Magikerns saga, #8) Maggie Furey

ISBN:

Published:

Hardcover

303 pages


Description

Dhiammara (Magikerns saga, #8)  by  Maggie Furey

Dhiammara (Magikerns saga, #8) by Maggie Furey
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 303 pages | ISBN: | 3.43 Mb

Aurian och hennes vänner vilar ut hos Nattlöparna, och får där reda på allt det fruktansvärda som drabbat rikena i söder sedan Eliseth slagit ner där. Drottning Raven i Aerillia har tvingats fly och Eliseth kontrollerar nu hennes bevingadeMoreAurian och hennes vänner vilar ut hos Nattlöparna, och får där reda på allt det fruktansvärda som drabbat rikena i söder sedan Eliseth slagit ner där.

Drottning Raven i Aerillia har tvingats fly och Eliseth kontrollerar nu hennes bevingade undersåtar. Xandimerna som lever i söder har börjat tillbe en ny gud, en grym gud som kräver att de offrar brottslingar och oliktänkande till honom. De kallar honom den blinde guden, men i hans ögonhålor sitter två glittrabde juveler. Aurian inser genast att det är hennes fiende ärkemagikern Miathan som tagit makten över de stackars xandimerna.

Men när Aurian tror att hon till sist ska tvingas utmana Miathan och kämpa mot honom tills en av dem dör, kliver Forral fram ur skuggorna och tar hennes plats.Aurian följer i Eliseths spår av död och förstörelse till drakarnas stad Dhiammara. Eliseth har byggt upp ett ogenomträngligt försvar och nu sitter hon bara och väntar på att den inte ont anande Aurian ska anlända med Jordens stav och Vindens harpa. När Eliseth lagt beslag på dem för egen räkning tänker hon göra slut på Aurian en gång för alla.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Dhiammara (Magikerns saga, #8)":


teammadcow.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us