Taya Lasse Bak Sørensen

ISBN:

Published:

Paperback

538 pages


Description

Taya  by  Lasse Bak Sørensen

Taya by Lasse Bak Sørensen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 538 pages | ISBN: | 10.17 Mb

Året før Taya kom til verden, blev en lang og blodig broderstrid om kongemagten afgjort på et skakbræt. Taya er 14 år gammel, da hendes elskede morfar under dramatiske omstændigheder betror hende en skakbrik og en temmelig uklar opgave. Det går snartMoreÅret før Taya kom til verden, blev en lang og blodig broderstrid om kongemagten afgjort på et skakbræt.

Taya er 14 år gammel, da hendes elskede morfar under dramatiske omstændigheder betror hende en skakbrik og en temmelig uklar opgave. Det går snart op for Taya, at hun er ved at blive indhentet af sin morfars stormfulde fortid: Hun er selv en brik i et ondt og djævelsk udtænkt spil.Morfar ligger på ryggen med åbne øjne.

Stormvinge står ved hans hoved. Den kærtegner ham på kinden med sit næb. Jeg mærker gråden snøre halsen til, men jeg vil ikke tude, det er nu, jeg skal vise, at jeg er … næsten voksen. Jeg bøjer mig over ham.”Morfar …”Han ser på mig og prøver at række ud efter mig. Bevægelsen er anstrengende og pinefuld, smilet kan ikke holde stand, armene falder slapt.

Jeg vil knuge mig ind til ham, men han ser så skrøbelig ud. Han prøver at sige noget, men ordene er kun en svag, gispende hvisken. Da jeg bøjer mig ned til hans læber, lægger jeg hånden i noget vådt og varmt i græsset. Et halvkvalt skrig undslipper mine læber, men jeg rykker ikke væk.”Taya … hør godt efter … i buret … Stormvinges bur … en hvid springer … en af seks brikker …”Han kniber øjnene sammen, som bliver han blændet af stærkt lys.

En dyb, skælvende vejrtrækning tager smerten væk, så han kan se på mig igen, hans hånd leder efter min. Da vi knuger hinandens hænder, bliver hans åndedræt roligere.”De må ikke få den,Taya … springeren … forstår du?””Hvem må ikke få den, Morfar?””Masken, Taya … Masken!”Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Taya":


teammadcow.com

©2008-2015 | DMCA | Contact us